Whirlpool

Home  >>  Whirlpool

WHIRLPOOL

Whirlpool - Občuti razlikoPodjetje Mobilo d.o.o. je pooblaščeni uvoznik in distributer gospodinjskih aparatov Whirlpool. Korporacija Whirlpool je vodilni svetovni proizvajalec in prodajalec velikih kuhinjskih aparatov, z letno prodajo v letu 2011 18,7 milijard dolarjev, 68.000 zaposlenih, 67 proizvodnih in tehnološko raziskovalnih centrov po vsem svetu. Podjetje prodaja proizvode blagovnih znamk Whirlpool, Maytag, KitchenAid, Jenn-Air, Amana, Brastemp, Consul, Baucneht in proizvode drugih velikih trgovskih znamk, potrošnikom v skoraj vseh državah po svetu.

Začetki blagovne znamke Whirlpool segajo v leto 1911, ko so začeli z izdelavo ožemalnih pralnih strojev. Proizvodnjo pralnih strojev imajo še sedaj, kot tudi proizvodnjo ostalih gospodinjskih aparatov. Whirlpool logotip prepoznamo na hladilnih aparatih, mikrovalovnih pečicah, aparatih za nego perila, pomivalnih strojih in vgradnih aparatih, ki sodijo v kuhinjo.

Whirlpool s svojimi aparati ponuja inovativne rešitve, ki poenostavijo vsakodnevna opravila, vendar tudi pripomorejo k ustvarjanju ekološkega sveta. Poleg tega sta dovršen, eleganten videz in ergonomsko oblikovanje največja razloga zakaj je uporaba Whirlpool aparatov tako prijetna in enostavna.

Tehnologija 6. čut

Whirlpool 6. ČUT - 6th SenseWhirlpool je razvil svojo tehnologijo in jo poimenoval 6. čut. 6. čut tehnologija resnično pomaga pri shranjevanju živil, kuhanju in peki hrane ter pri pranju in sušenju perila. Ob uporabi 6. čut tehnologije vsa opravila postanejo preprosta, vam vzamejo manj časa, rezultati pa dosegajo najvišje meje. Poseben poudarek daje Whirlpool pečicam s tehnologijo 6. čut, saj imajo inteligentne senzorje in funkcije, ki olajšajo življenje in v način kuhanja vnašajo revolucijo. Kuharski neuspehi so s pečicami napredne tehnologije preteklost. 6. čut tehnologija, z vgrajenimi 30 recepti in inteligentnimi senzorji, poskrbi za celoten proces kuhanja, nadzoruje porabo energije, prilagaja čas kuhanja in celo sproži zvočni signal, ko je potrebno hrano, ki se kuha, obrniti. Ni vprašanje da 6. čut varčuje s časom in energijo.

Nežnost in učinkovitost v vsaki napravi

Edinstveno tehnologijo 6. čut je Whirlpool uporabil v vseh svojih aparatih. Tako hladilniki omogočajo popolno shranjevanje živil, prihranijo energijo in osvežijo hrano dalj časa za kar 4x.

Popolno nego tkanin in uporabljeno pravšnjo količino čistilnega sredstva ter energije omogočajo Whirlpool pralni in sušilni stroji, ki so prav tako opremljeni s tehnologijo 6. čut. S celo najobčutljivejšimi tkaninami ravnajo skrbno.

Pomivalni stroji Whirlpool s 6. čut tehnologijo predstavljajo maksimalno učinkovitost in čiščenje ter minimalni napor. Glede na potrebe prihranijo sredstva, s PowerClean napravo pa odstranijo tudi najtrdovratnejšo umazanijo, brez da bi poškodovali posodo, kozarce ali pribor.

Mikrovalovne pečice, opremljene s 6. čut tehnologijo, pripravljajo jedi kot kuharski mojster. Jedi popolno hrustljavo zapečejo, pražijo in dušijo, poleg tega pa nudijo vsestranskost. Z njim lahko pripravite bogat obrok in zraven prihranite čas.

Na pečice pa Whirlpool da velik poudarek in tako je ustvaril kuhinjsko napravo, ki presega vsa pričakovanja. Zaradi njihove prilagodljivosti in elegantne oblike sodijo pečice Whirlpool s 6. čut tehnologijo v vsako kuhinjo. Prepričajte se sami!


SPLETNA STRAN PROIZVAJALCA

http://www.whirlpool.si/


FACEBOOK STRAN

Whirlpool Slovenija na Facebooku


CENIKI

PDFWhirlpool – cenik prostostoječih aparatov (892 KB)

PDFWhirlpool – cenik vgradnih aparatov (1,33 MB)


KATALOGI

PDF Whirlpool – gospodinjski aparati – kolekcija 2015 – aktualni novi katalog (57,9 MB)

PDF Whirlpool – gospodinjski aparati – kolekcija 2015 – stari katalog (22,9 MB)

PDF Whirlpool Supreme Care – nova linija pralnih strojev 2015 z naprednimi Inverter in ZEN Direct Drive motorji (6,07 MB)


NOVICE

Whirlpool Absolute – nova linija vgradnih pečic 2015
Whirlpool Supreme Care – nova linija pralnih strojev 2015