Whirlpool Supreme Care – nova linija pralnih strojev 2015

Home  >>  Akcije in novosti  >>  Whirlpool Supreme Care – nova linija pralnih strojev 2015

Whirlpool Supreme Care – nova linija pralnih strojev 2015

On april 10, 2015, Posted by , In Akcije in novosti, With Komentarji so izklopljeni za Whirlpool Supreme Care – nova linija pralnih strojev 2015

Podjetje Whirlpool predstavlja novo linijo pralnih strojev Supreme Care. Komercialno ime skupine pralnih strojev Supreme Care da slutiti, da gre za modele srednje višjega, visokega in Premium segmenta. Prva dva segmenta sta že na trgu, segment Premium pa bo na voljo v zadnjem kvartalu letošnjega leta. Tako kot pri pečicah, še prej pa pri pomivalnih strojih, govorimo o povsem novi obliki ABSOLUTE.

V tej kategoriji je poleg povsem nove oblike treba omeniti, da so vsi modeli z Invertnim motorjem ali motorjem ZEN Direct Drive (inovacija). Na obe vrsti motorjev proizvajalec daje 10-letno garancijo.

Izvrstni rezultati pranja, minimalna poraba energije razreda A+++ -60 %*, aparati Direct Drive z najnižjo ravnijo hrupa na tržišču, inovacije v tehnologiji pranja, satasti boben, enostavno upravljanje s centralnim gumbom so samo nekatere lastnosti, ki jih prinašajo pralni stroji Supreme Care iz Whirlpoola.

PDF Whirlpool Supreme Care – nova linija pralnih strojev 2015 z naprednimi Inverter in ZEN Direct Drive motorji (6,07 MB)

Comments are closed.