Whirlpool Absolute – nova linija vgradnih pečic 2015

Home  >>  Akcije in novosti  >>  Whirlpool Absolute – nova linija vgradnih pečic 2015

Whirlpool Absolute – nova linija vgradnih pečic 2015

On maj 2, 2015, Posted by , In Akcije in novosti, With Komentarji so izklopljeni za Whirlpool Absolute – nova linija vgradnih pečic 2015

Z velikim veseljem vam predstavljamo povsem novo linijo vgradnih pečic Absolute blagovne znamke Whirlpool. Kot vse pečice do sedaj, tudi te nove odlikuje izjemen dizajn. Večina modelov se lahko pohvali s končno obdelavo iz nerjavečega jekla (inoxa), nekateri modeli pa imajo končno obdelavo iz kakovostnega in prefinjenega stekla v beli, črni ali Silver Dawn (srebrni) barvi.

Whirlpool AKP 745 WH pečicaModele pečic Whirlpool AKP 738 IX (inox), AKP 738 WH (belo steklo) in AKP 738 NB (črno steklo) združujejo mehansko upravljanje, čiščenje s pomočjo hidrolize, vrsta grelnika “Soft žar” in 5 različnih funkcij. Model AKP 742 IX (inox) ima prav tako mehanski način upravljanja, vendar z vgrajenim LCD zaslonom zeleno barvo besedila in 8 različnimi funkcijami. Malo višje se uvrščajo naslednji trije modeli in sicer AKP 745 IX (inox), AKP 745 WH (belo steklo) in AKP 745 NB (črno steklo). Vsi trije modeli se upravljajo s tako imenovanimi vgreznimi gumbi “Push-Push”, njihova dodatna lastnost v primerjavi z modelom AKP 742 IX pa so izvlečna teleskopska vodila. Čistijo se s pomočjo funkcije hidrolize in imajo 8 različnih funkcij. Model pečice AKP 7460 IX (inox) pa je prvi, ki ima tako imenovane katalitične plošče, ki s pomočjo funkcije katalize omogočajo precej bolj hitro in enostavno čiščenje pečice. Poleg tega ima še funkcijo “Soft Closing” za povsem nežno zapiranje vrat pečice. Vsi ti modeli imajo volumen kapacitete 60 litrov.

Whirlpool 6. ČUT – 6th Sense, Ready2Cook in Absoulute zaslon z osrednjim gumbom

Whirlpool AKZ 6270 IX pečicaPečica Whirlpool AKZ 6220 IX (inox) je prva predstavnica iz nove serije Absolute, ki ima vgrajeno tehnologijo 6. ČUT – 6th Sense. S to edinstveno tehnologijo samo izberete enega od 30 programiranih receptov in tehnologija bo samodejno prilagodila parametre kuhanja (funkcijo, čas in temperaturo). Z njo bodo jedi vsakič popolno pečene, prav tako pa boste zaradi samodejne optimizacije prihranili veliko časa in energije. Pečica se ponaša tudi z inovativno funkcijo Ready2Cook, katera je postavila predgretje pečice v preteklost. Karkoli pečete, lahko začnete takoj in s tem prihranite do 20% energije. Razen prihranka, ki se bo poznal na vašem računu za elektriko, boste prihranili tudi na svojem času. Vse to je mogoče zahvaljujoč posebnem konvekcijskem sistemu, ki omogoča učinkovitejšo distribucijo toplote. Pečica AKZ 6220 IX ima tudi povsem nov Absoulute zaslon z osrednjim gumbom 6th Sense za enostavno in hitro upravljanje. Čisti se s pomočjo funkcije hidrolize, ima teleskopska vodila, 16 različnih funkcij in “Soft Closing” nežno zapiranje vrat.

Whirlpool 6. ČUT (6th Sense)Modele pečic Whirlpool AKZ 6230 IX (inox), AKZ 6230 WH (belo steklo), AKZ 6230 NB (črno steklo) in AKZ 6230 S (srebrno steklo) združujejo tehnologija 6. ČUT – 6th Sense, funkcija Ready2Cook, Absoulute zaslon z osrednjim gumbom 6th Sense (bela barva besedila), kovinski ročaj iz nerjavečega jekla, teleskopska vodila, katalitična tehnologija čiščenja, enojni grelnik, energijski razred A+, 16 različnih funkcij, 2 pladnja in “Soft Closing” nežno zapiranje vrat. Najboljši model pečice iz nove linije Absolute pa je AKZ 6270 IX (inox), kateri se z vsemi do sedaj naštetimi tehnologijami in funkcijami, kot edini lahko pohvali s funkcijo pirolize – za najbolj enostavno, hitro in učinkovito čiščenje pečice. Vsi modeli pečic s tehnologijo 6. ČUT – 6th Sense iz linije Absolute imajo volumen kapacitete 65 litrov.

Vsi modeli pečic iz nove linije pečic Whirlpool Absolute imajo tudi tako imenovani Antifinger zaščitni sloj, kateri preprečuje puščanje prstnih odtisov na zunanji površini pečice.

Comments are closed.