Cellular Line

Home  >>  Cellular Line

CELLULAR LINE

Cellular LinePodjetje Cellular Italia je bilo ustanovljeno leta 1990 za distribucijo prvih mobilnih telefonov. Po nekaj letih so izdelali prvi avto polnilec. Zaradi prodajnega uspeha so hitro razširili ponudbo pripomočkov in modnih dodatkov za mobilno telefonijo ter ustvarili blagovno znamko Cellular Line.

Danes je Cellular Italia vodilni ponudnik dodatne opreme za mobilno telefonijo z največjim tržnim deležem v Evropi. Razširili so se tudi v Francijo, Švico in Španijo, kjer imajo svoje prostore. Njihovi izdelki so prisotni v več kot 60 državah. V svojo ponudbo so vključili tudi dodatke za digitalno fotografijo, MP3, MP4 in tablične računalnike.

Njihovo ponudbo odlikuje celovitost, inovativnost, odlična kakovost, ustvarjalnost, razvoj novih tehnologij in vključenost v modne trende. Usmerjajo se v ustvarjanje celovite ponudbe visoko kvalitetnih artiklov in rešitev, v zadovoljevanje potreb in zahtev uporabnikov mobilnih telefonov. Ponudba je razdeljena v šest kategorij: energija (polnjenje), avto (svet telefonije v avtu), zvok in glasba (potreba po pogovoru), moda (izražanje osebnosti), dodatki za tablične računalnike in zaščita & uporabnost. Izdelke odlikujejo unikaten in nezgrešljiv dizajn ter materiali.

Cellular Line veliko pozornost posveča varovanju okolja in je del projekta Friend of nature.


SPLETNA STRAN PROIZVAJALCA

http://www.cellularline.com/


CENIKI

PDF Cellular Line – cenik dodatne opreme za mobilne telefone (1,58 MB)

PDF Cellular Line – cenik dodatne opreme za tablične računalnike (573 KB)


KATALOGI

PDF Cellular Line PowerBank prenosni polnilci (1,42 MB)

PDF Cellular Line Samsung Galaxy S6 dodatna oprema (1,26 MB)

PDF Cellular Line Voyager vodotesne torbice (1,11 MB)

PDF Cellular Line – katalog dodatne opreme za novi Apple iPhone 6 (1,88 MB)

PDF Cellular Line – univerzalni preklopni “Book” etuiji za mobilne telefone (1,79 MB)


NOVICE

V pripravi