5 let garancije za Whirlpool hladilnike z zamrzovalnikom spodaj in vgradno tehniko

Home  >>  Akcije in novosti  >>  5 let garancije za Whirlpool hladilnike z zamrzovalnikom spodaj in vgradno tehniko

5 let garancije za Whirlpool hladilnike z zamrzovalnikom spodaj in vgradno tehniko

On april 14, 2016, Posted by , In Akcije in novosti, With Komentarji so izklopljeni za 5 let garancije za Whirlpool hladilnike z zamrzovalnikom spodaj in vgradno tehniko

V obdobju od 15. 04. do 31. 07. 2016 z nakupom Whirlpool HLADILNIKA Z ZAMRZOVALNIKOM SPODAJ ali VGRADNEGA APARATA (pečica, plošča, vgradni pomivalni stroj, vgradni hladilnik, vgradna mikrovalovna pečica) poleg 2 letne garancije vsak kupec pridobi pravico na dodatna 3 leta Protecto garancija.

Garancija se nanaša na prihod serviserja, delo in vse rezervne dele in to po enakih istih pogojih, ki se nanašajo na redno dvoletno garancijo, ki jo dajemo za aparate Whirlpool.

Način na katerega kupec pridobi pravico na dodatna 3 leta garancije je naslednji:

– Z nakupom katerega koli Whirlpool hladilnika z zamrzovalnikom spodaj ali vgradnega aparata, trgovec izroči kupcu kupon.

– Kupec pošlje izpolnjen kupon in kopijo računa do 10. 08. 2016 na naslov Partum, poslovno svetovanje d.o.o., Cesta prvih borcev 11, Brežice, ali na e-naslov info@partum.hr. Kupec prejme potrdilo ekskluzivne podaljšane garancije po pošti na domač naslov ali na e-naslov (v kolikor ga navede).

– Garancija se izvede ob predložitvi originalnega računa in potrdila o garanciji, ki bo ga bodo kupci dobili konec Septembra. Do prejema potrdila o podaljšani garanciji, velja redna polna dvoletna garancija.

Comments are closed.